Már csak 3 nap van a versenyből. Úgy gondoltam ezen a hétvégén megosztom veletek a bejövő történetek részleteit. Olyan részleteket választottam, amelyek nem feltétlenül a sikamlós részekre koncentrálnak, inkább érdekes, romantikus, megható, izgalmas, izgató, humoros, kedves és néhol elgondolkoztató, hogy mi is következik utána...:-)

Íme: 

“A nagy fák tövében mohón vetközni keztünk az autóban,mindketten már anyaszült meztelen voltunk és elkeztük a szeretkezést,bizván abban hogy itt ilyenkor ilyen helyen,senki sem zavar,már az elöjáték után épp a legerotikusabb pozokat keztük élvezni,amikor hirtelenaz ablak felöl fénycsóva jelent meg,mivel az ablak párás volt látni semmit nem lehetett kifelé csak a fényt érzékeltük,megijedtünk azt hittük csillaghullás van… “

“…ö ment ki mezitláb,köntöse nélkül,a konyhába,és ott kérdöre vonta a lányt,ö nem tudott,vagy nem akart válaszolni,mintha már gondolatában játszadozott volna azzal,hogyha már ilyen kivánatos,szép,és formás a feneke akkor miért ne kaphatná meg azt amire már nagyon régota várt,nos arra,hogy végre,valahára elfenekeljék,szenvedhessen,mert ö a szolgálólányunk csak igy jut teljes orgazmusához...”

“Beléptünk a szobába. A gyertyák már égtek, a fény tökéletes volt hozzá...Ekkor párom elcsodálkozott a látványtól, óvatosan bement a szobába, mint aki vékony jégen lépked. Ez volt az a pont, amikor a meglepetéstől elkezdett kikapcsolni minden mást, és csak kettőnkre kezdett figyelni. Megállt a szobában, ekkor odaléptem mögé, átöleltem hátulról, és odasúgtam a fülébe: \"Szeretlek\". Amikor kimondtam, éreztem, hogy nekem simul, megfordult, átkarolt, én átöleltem, a nyakamba bújt és ő is mondta \"Szeretlek\".

“Felcsillant szemem, mert észrevettem, hogy egy nőci lubickol - szintén meztelenül- a vízben.

Most már felülve figyeltem, s láttam, ahogy ugrálgatott, formás és dús keblei föl, s le hullámzottak, és fantasztikusan jó teste volt. A hideg víz nála is hatott, mert bimbói oly kemények lettek, hogy szinte karcolták a vizet. A látványtól cerkám mocorogni kezdett, lassan felemelve fejét, mintha ő is látni szeretné. A lány elindult a vízben, hogy kiússzon a partra, éppen felém tartva.”

 

 “…udvariasan bemutatkoznek neked aztan gyengeden meg puszilnam ket oldalt a szep selymes arcocskadat utana elmehetnenk setalni es utkozben jobban meg ismerkednenk seta utana az embernek jobban esik az etel miutan meg ismerkedtunk utkozben nagyjabol es bokokal boritotalak el meg hivnalak egy romantikus szep helyre es meg hivnalak egy gyergya fenyes romantikus vacsorara ahol meg jobban el lehetne beszelgetni es meg jobban lehetne ismerkedni”

 “A Nő meglepődött. Még soha nem tapasztalt ilyesmit Férfitól. Egyre rosszabbul érezte magát, hogy egy ilyen embert kihasznált, megbántott. Sírni tudott volna, de a Férfi ezt is észrevette és mély hangján halkan vigasztalta. Nem hagyta ott addig, amíg a Nő újra fel nem vidul. Aztán elindult haza. A Nő szinte szóhoz sem jutott. Csodálta a Férfit és mélyen elgondolkodott.

Az út rövidebb volt hazafelé. Mindig rövidebb. De már így is késő este lett, mire hazaért. S mire hazaért, lehiggadt. Valami olyan érzés kerített hatalmába, ami már régóta nem. Szavakkal leírhatatlan, nyugalmat árasztó, tiszta érzés. Nem kesergett, nem bánkódott, nem emlékezett.

Beállt a kocsival az udvarra, megsimogatta az őt üdvözlő kutyát és bement a házba. Halkan benyitott a gyerekekhez és hallgatta a srácok szuszogását. Aztán átment a hálószobába. Egy beteg asszony feküdt ott, ájult álomban. Néha magában beszélt. Már nagyon régóta nem tudtak együtt aludni.”

 

 “Már voltunk együtt szexuálisan is, és erre az együttlétre úgy kellett várnom, hogy közben két alkalommal pasizott mással. Nagyon felizgatott, amikor elmesélte, hogyan szeretkeztek. Tervezzük, hogy összehozzunk egy olyan találkozót is, ahol láthatom mással, de addig is maradnak a beszámolók az esetleges pasizásokról.

 

 

Ha szeretnétek elolvasni a teljes történetet, akkor gyertek és nézzétek meg a Szexrandu.hu - Szexpartner kereső oldalon.

Holnap jön a többi... :-)

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kiraly-kati.blog.hu/api/trackback/id/tr94970587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása