Életem elsö swinger partija!

2009.05.13. 19:49

Május 9én, szombaton vehettem részt életem elsö swingerpartiján és egyben én is lehettem a ház asszonya.

Ezt a partit a Szexrandi-szexpartnert keresö internetes weboldal szervezte az év swinger esküvője cimmel.

Amig mentem a Villa69 swingerclub felé sok mindent elképzeltem, hogy milyen lesz illetve milyen emberekkel fogok ott találkozni és persze megfordult mindenféle sztereotipia is a fejemben.

Azt kell, hogy mondjam, hogy az egyik legjobb buli volt, amin valaha résztvehettem.

Elsö körben megérkeztek a vendégek és nagyon szimpatikusak voltak.

A legtöbben párban érkeztek, de akadtak egyedül álló nők és férfiak is.

Utána Annami, aki a swingereknek szólo újság főszerkesztője elmondta a betartandó illemszabályokat, elvárásokat.

Majd hallhattunk egy könyvbemutatót ''A csoportszex bűvöletében''cimmel.

Utána svédasztal jellegü vacsorára került a sor.

Olyan 11 tájékában megtartottuk az esküvőt, ahol Attila és Zita fogadtak egymásnak örök hűséget.

A végén egy kis hastánccal és játékokkal szórakoztattuk a klubban összegyűlteket.

Természetesen éjfél tájékában az erotikától izzó légkörben az emberek egyre inkább megtalálták a párjaikat és elvonultak a szobákba, helységekbe.

Azt kell hogy mondjam, hogy egy nagyon érdekes része tárult ki a szórakozás eme formájának, de megérte!!!! 

Máskor ne hagyjátok ki!

 

 

Az év swinger partija!!!

2009.04.25. 00:41

Május 9-én megrendezésre kerül a Szexrandi.hu keretein belül az év swinger bulija egy esküvővel füszerezve. Kalanvágyó társkeresők számára ajánlom, akik szeretik a szabad és izgalmakban gazdag szexet. Én, mint a házasszonya  várom a kedves összegyűlteket a Villa69 nevű klubban.

A részleteket megtaláljátok illetve jelentjezni a www.szexrandi.hu oldalán tudtok!

Gyertek és éljünk át együtt életünk elsö swinger partiját!:-)

A vacsora!

2009.03.25. 02:14

 23-án hétfőn egy sajtótájékoztató keretein belül sor került a vacsorára.

Mikor megérkeztem a helyszínre még csak egy-két ember volt ott a Szexranditól és megismerkedhettem a vacsora nyertesével, aki elsőre nagyon szimpatikus benyomást keltett.

Megjöttek a sajtó képviselői és elkezdtük a sajtótájékoztatót.

Nyilatkoztam arról, hogy miért ezt az 5 történetet választottam, mi alapján döntöttem és milyen bulit tervezünk a jövőben.

A nyertesünk Mick pedig elmesélte, hogy hogyan akadt rá a versenyre és mi alapján írta meg az ő sztoriát.

Majd a fotosokkal együtt lementünk az étterem viphelységébe, ahol perzsa italok és különleges ételek társaságában egy nagyon jót beszélgettünk.

Köszönöm szépen Micknek a kellemes hangulatú vacsorát és hogy eljött és vállalta a nyilvánosságot.:-)

 

Az első 5 történet.

2009.03.13. 02:35

 A Szexrandi.hu oldalára kikerült az első 5 helyezett neve illetve a sztorik címe.

Íme:

1.helyezett: Keni22- Venus leckéje

2.helyezett: Mick- Egy férfi lelke

3.helyezett: Anikó- Egy csodás álom

4.helyezett: Tóth Gyula- Történet

5.helyezett: Titocs- Rajongó

 

Nemsokára írok a vacsoráról, amit Mickkel fogok eltölteni.:-)

A legjobb 5 történet!

2009.03.06. 17:59

Kiválasztottam a legjobb 5 történetet és egyben kiküldtünk a legjobb 5 történet írójinak egy levelet miszerint bekerültek az utolsó fordulóba. Kérem a kedves történet írókat, hogy küldjék el az emailben megadott címre a telefonszámaikat, hogy tudjunk velük beszélni a díjátadóval-találkozóval kapcsolatban.

Akik esetleg nem kerültek be az utolsó fordulóba, azok se keseredjenek el, mert minden történet, amely beérkezett, a maga módján nagyon jó, izgalmas, izgató volt, de muszáj volt felállítanom egy sorrendet.

Mindenkinek köszönöm a részvételt! 

 

Ki lesz a győztes?

2009.03.02. 23:23

Vége van a 2 hetes Király Kati fantáziák történet író versenynek. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki benevezett a versenyre és írt egy vagy több történetet! Most következik az én feladatom és izgalommal várom, hogy kivel is vacsorázom hamarosan. Nem is mertem számítani rá a verseny kezdetekor, hogy ilyen sokan fogtok jelentkezni és ennyi izgalmas-izgató történettel fogtok benevezni. Ezekben a percekben olvasgatom még egyszer át a sztorikat és hamarosan eldöntöm, hogy kié lesz a győztes történet!

Nagyon szépen köszönöm még egyszer mindenkinek a részvételt és remélem, hogy a továbbiakban is számíthatok rátok!

Eljött az utolsó nap is a versenyben. Remélem van, aki most gyorsan tollat illetve billentyűzetet ragad és add még egy lehetőséget a fantáziájának. Hétfőn miután átmennek a rostán, megérkeznek az utolsó történetek és már csak a zsűrizés marad hátra, majd a hét felénél kiderül, hogy ki lett a Király Kati fantáziák verseny legjobbja!!! Már vannak elképzeléseim, de még megvárom az utolsó pillanatban érkezőket.:-)

Íme az utolsó részlet az eddig beérkezettekből:

 

“- Örülök neki, hogy eljöttél. - mondta Tamás.

- Miért hívtál meg?

- Azért kedves Kati, mert te vagy álmaim nője és szerettem volna veled találkozni. Itt egy csokor vörös rózsa, remélem tetszik.

- Igen nagyon.

Tamás rendelt egy üveg száraz pezsgőt, hogy megünnepeljék a találkozást. Közben leadták mit szeretnének enni, s közben Kati kérdezősködött:

- Nem zavar, hogy nyilvánosan látnak minket?

- Nem zavar.

Kati ezen elmosolyodott. Kati tovább érdeklődött.

- Mi lesz ha vacsorának vége?

- Majd időben megtudod.”

  

“Nyári vihar korbácsolta a kis hegyi menedéket. A fiú csak nézte a lány selymesen feszes bőrét, a pattogó tűz fényében. Testén lecsordogáló vízcsepp csillogott vissza.

Nem tudta eldönteni, hogy ez a valóság, vagy csak a képzelet játéka. Valóságosnak tűnt, közelebb lépett és gyengéden érintette a lány forró testét. Ajka mohón szívta magába a lány száját. Csak arra tudott gondolni, hogy minden porcikáját magának akarja. Közelebb húzta magához, érezte a feszes mellét, kerek popsiját és úgy szívta magába a lány illatát akár haldokló az utolsó lélegzetét. A hirtelen feltóduló érzelmektől fektette le a kandalló előtt álló ágyra. Nyelve a démoni teremtés nyakától indult felfedező útjára. Kemény mellbimbóinál megállapodott és édesen cirógatni kezdte. Nyállal kevert érzékiséget lehelt rá, élvezte, ahogy az alatta fekvő test meg-megfeszül. A halk sóhajok szinte beleolvadtak az eső kopogásába.”

 

“Kate csak ült vele szemben, pucéran, mosolygósan – mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy gyakorlatilag vadidegen emberekkel pucéran ücsörög… – Úgy tűnt mintha nem is lenne a testében, meg sem mozdult. Csak mint egy kirakati bábú ott ücsörgött, törökülésben....

Nick próbált ellenállni de az a látvány csak vonzotta a szemeit… s pillantása a mellekről szép lassan lecsúszott az ágyék felé…

– Mégiscsak személytelenebb – gondolta – mintha a szemeit nézném, és azt a gyönyörű arcát… – Kate tipikusan az a lány volt, akinek egy pillantásától bármelyik férfi képes lett volna a mennyekbe kerülni…– nemhogy a pucér látványától.

Nick tudta, hogy már nem fogja sokáig bírni… – hiába próbálta tudatában már Lenin szakállát és a lány apró szeméremszőrzetet egymásnak megfeleltetni… – Egy idő után képtelen volt az efféle elvont asszociációkra… és az erekció végül csak bekövetkezett…”

 

“Elöször is vetközz le teljesen. Levetkõzöm, visszaülök a fotelba. Õ mögém áll és egy nyakörvet csatol a

nyakamra, majd azzal kiráncigál a fotelbõl és a földre lök. Rálép a fejemre úgy hogy nem bírok megmozdulni, hátracsavarja a kezeimet és összebilincseli, majd betömi a számat. - Imádom ha egy fiú tehetlen... most már az enyém vagy, az én szolgám! Leviszlek szenvedéseinek helyére. A nyakörvnél fogva levezet egy lépcsõn a pincébe, ami teljesen át van alakítva: úgy néz ki mint egy középkori vár börtöne, kínzókamrája. A falakon bilincsek, kötelek, a plafonról is különbözõ láncok, szijjak lógnak lefele. A berendezés is furcsa, van itt kaloda, pár szék, egy emberméretû acélkalitka és egy ágy. Úrnõm bezár a kalitkába, és amíg õ a kalodával foglalatoskodik, egy asztalon olyan orvosi eszközöknek kinézõ tárgyakat veszek észre amitõl megrémülök. Talán mégse kellett volna beleegyeznem ebbe a \"játékba\"?

 

“A lány berakott egy cédét. Lovász nem ismerte a számot. A borító fölött majdnem összeütközött a testük. Úgy látszott, a szituáció a lány előtt nem volt ismeretlen. Addigra cipőjét lerúgva állt előtte, testét glóriaként vette körül a rafinált parfümillat.

Tűsarok nélkül a másik alig ért az álláig, Lovász csodálkozva bámulta prospektus-kék szemeit. Leginkább üres volt. Mint valami munka. Talán nem ismerte még a szenvedést, és ezen nyilvánvalóan nem kívánt változtatni. A kellemetlenségeket egész jól meg lehet tanulni elhárítani.

A lány váratlanul odasimult. Minden sallang nélkül, szakszerűen levetkőztette Lovászt. A szoba fénybe borult, máskor titokzatosan elsötétedett. A díszlet végső soron nem sokat változott.

Lovásznak le kellett ülnie, mert remegett a lába. Hátradől az ágyon, karját a tarkó mögött összekulcsolta. Lehunyta a szemét. A lány tiszta lepedőt gyűrt alá. Mindketten ugyanarra gondoltak; noha a másik szemel láthatólag gyakorlatiasabban.”

 

“Gyönyörködve csodállak titeket, ahogy leszbikus vágytól felizgulva szinte szétszeditek egymást a kanapén. Én a tükör mögött vagyok, és látlak és hallak titeket, viszont ti engem nem láthattok, de azért halknak kell lennem, nehogy mindent elrontsak, így óvatosan kezdem kigombolni farmerom gombjait, mert farkam annyira kő keményre duzzadt, hogy egyszerűen már nem fér már el szűk nadrágomban és megőrülök a feszítő izgalomtól.”

 

Már csak 2 nap van hátra!!!

2009.02.28. 15:13

 Már csak 2 nap van hára a versenyből!

A következő adag történet részletekben, már bekerültek olyan alkotások is, amiket lányok írtak nekem. Igencsak jó fantáziával vannak ők is megáldva, abszolut felveszik a versenyt a fiukkal. Azonban láthattok olyan történetet is, ami versbe szedve meséli el a szexuális élmények részleteit. Ide most csak néhány részlet került ki, de ha el szeretnétek olvasni a többit is és szeretnétek velem találkozni, akkor gyertek és nézzétek meg a Szexrandi.hu- Szexpartner kereső oldalunkat!

 

 “Kiváncsi leszek az arcodra, hogy mit fogsz érezni akkor, amikor magamhoz húzlak és megcsókollak.. tudom mi kell neked, és meg is fogod kapni tőlem. Odahúzlak majd magamhoz az iróasztal mellé, és ahogy felültetlek rá, szépen szétteszed nekem a lábad, átkulcsodod majd a derekam körül, és meg fogsz őrülni a vágytól hogy mikor hatolok már beléd........”

“Pár hazavitel után, mikor megérkeztünk a házához, és elköszöntünk volna egymástól, se szó se beszéd rámvetette magát és szenvedélyesen elkezdtünk csókolózni. Mint előbb írtam nagyon szerénynek visszahúzódónak ismertem meg, ezért is lepett meg mikor rámvetette magát. Ez után kialakult közöttünk egy titkos kapcsolat, szigorúan tiszteletben tartva a diszkréció szabájait.

Ezek után természetesen egyre töbször \" én voltam az a rendes munkatárs aki hazavitte a szegény kolléganőt.\"

 

 “Egyszer csak arra ébredtem, hogy veregették a vállamat. Hátrafordultam, s két csajszit pillantottam meg, strandoláshoz öltözve, úgyhogy elég lenge ruházatuk volt, s minden domborulatuk tisztán látszott. Piszkosul formás testük izgatóan hatottak rám, s mivel már régen nem volt dolgom nővel, ágaskodni kezdett férfiasságom. Egy trikó és egy halásznadrág volt a ruházatom, s mivel alsót nem vettem fel, akadálytalanul megtalálta farkam a sliccet, amit előzőleg elfelejtettem bezárni, és kidugta a fejét, mintha körül akart volna nézni. Ezt én nem vettem észre, de az egyik csaj igen, s odasúgott valamit a másiknak. Amaz elkezdett kacarászni”

 “Beszélgetünk, nevetgélünk.

Közben egészen felmelegedünk.

Megfogja s szorítja a kezem nagyon.

Viszonzom, mert akarom.

Csak alkalom kell s együtt leszünk.

Most már biztosan tudom."

“Utána elmentek mindketten zuhanyozni, beálltak a zuhanyzó alá, és ott csókolóztak tovább, és szépen megfürdették egymást. Mikor végeztek a fürdéssel mindenki felöltözött Kati egy szexi ruhát vett fel, s utána Kati meghívta Tamást vacsorázni, mert ennyire jó volt hozzá. “

“Beleharapok a nyakadba, már nem érdekel a színjáték, hogy Te alszol.... Azt szeretném, hogy velem együtt élvezz el. Amikor végig fut rajtam az édes borzongás, akkor ernyed el a Te tested is....

Jó így feküdni benned... Még maradhatok melletted, nem kell felkelnünk. Se gyerekek, se munka... Csak apró csókok és simulok hozzád...”

 

“Ott állt melettem és finom illata fokozta bennem azt az izgalmat amelyet percekkel azelőtt kezdtem érezni,hogy megláttam Őt. Zavaromban kissé viccesen és enyhén pironkodva megjegyeztem: \" Mi lenne ha megállna a lift és benne ragadnánk...?\" Talán csak férfi fantázia.....nem tudom,de akkor ezt elsütöttem. Egymásra mosolyogtunk és a lift ment tovább..... Az idő vészesen fogyott,gondolataim peregtek és tudtam,valamit tennem kell mert nem akarom elveszíteni Őt.

És akkor kimondtam....\" Találkozhatnánk...\"

 

 

 

 

 

 

Már csak 3 nap van a versenyből. Úgy gondoltam ezen a hétvégén megosztom veletek a bejövő történetek részleteit. Olyan részleteket választottam, amelyek nem feltétlenül a sikamlós részekre koncentrálnak, inkább érdekes, romantikus, megható, izgalmas, izgató, humoros, kedves és néhol elgondolkoztató, hogy mi is következik utána...:-)

Íme: 

“A nagy fák tövében mohón vetközni keztünk az autóban,mindketten már anyaszült meztelen voltunk és elkeztük a szeretkezést,bizván abban hogy itt ilyenkor ilyen helyen,senki sem zavar,már az elöjáték után épp a legerotikusabb pozokat keztük élvezni,amikor hirtelenaz ablak felöl fénycsóva jelent meg,mivel az ablak párás volt látni semmit nem lehetett kifelé csak a fényt érzékeltük,megijedtünk azt hittük csillaghullás van… “

“…ö ment ki mezitláb,köntöse nélkül,a konyhába,és ott kérdöre vonta a lányt,ö nem tudott,vagy nem akart válaszolni,mintha már gondolatában játszadozott volna azzal,hogyha már ilyen kivánatos,szép,és formás a feneke akkor miért ne kaphatná meg azt amire már nagyon régota várt,nos arra,hogy végre,valahára elfenekeljék,szenvedhessen,mert ö a szolgálólányunk csak igy jut teljes orgazmusához...”

“Beléptünk a szobába. A gyertyák már égtek, a fény tökéletes volt hozzá...Ekkor párom elcsodálkozott a látványtól, óvatosan bement a szobába, mint aki vékony jégen lépked. Ez volt az a pont, amikor a meglepetéstől elkezdett kikapcsolni minden mást, és csak kettőnkre kezdett figyelni. Megállt a szobában, ekkor odaléptem mögé, átöleltem hátulról, és odasúgtam a fülébe: \"Szeretlek\". Amikor kimondtam, éreztem, hogy nekem simul, megfordult, átkarolt, én átöleltem, a nyakamba bújt és ő is mondta \"Szeretlek\".

“Felcsillant szemem, mert észrevettem, hogy egy nőci lubickol - szintén meztelenül- a vízben.

Most már felülve figyeltem, s láttam, ahogy ugrálgatott, formás és dús keblei föl, s le hullámzottak, és fantasztikusan jó teste volt. A hideg víz nála is hatott, mert bimbói oly kemények lettek, hogy szinte karcolták a vizet. A látványtól cerkám mocorogni kezdett, lassan felemelve fejét, mintha ő is látni szeretné. A lány elindult a vízben, hogy kiússzon a partra, éppen felém tartva.”

 

 “…udvariasan bemutatkoznek neked aztan gyengeden meg puszilnam ket oldalt a szep selymes arcocskadat utana elmehetnenk setalni es utkozben jobban meg ismerkednenk seta utana az embernek jobban esik az etel miutan meg ismerkedtunk utkozben nagyjabol es bokokal boritotalak el meg hivnalak egy romantikus szep helyre es meg hivnalak egy gyergya fenyes romantikus vacsorara ahol meg jobban el lehetne beszelgetni es meg jobban lehetne ismerkedni”

 “A Nő meglepődött. Még soha nem tapasztalt ilyesmit Férfitól. Egyre rosszabbul érezte magát, hogy egy ilyen embert kihasznált, megbántott. Sírni tudott volna, de a Férfi ezt is észrevette és mély hangján halkan vigasztalta. Nem hagyta ott addig, amíg a Nő újra fel nem vidul. Aztán elindult haza. A Nő szinte szóhoz sem jutott. Csodálta a Férfit és mélyen elgondolkodott.

Az út rövidebb volt hazafelé. Mindig rövidebb. De már így is késő este lett, mire hazaért. S mire hazaért, lehiggadt. Valami olyan érzés kerített hatalmába, ami már régóta nem. Szavakkal leírhatatlan, nyugalmat árasztó, tiszta érzés. Nem kesergett, nem bánkódott, nem emlékezett.

Beállt a kocsival az udvarra, megsimogatta az őt üdvözlő kutyát és bement a házba. Halkan benyitott a gyerekekhez és hallgatta a srácok szuszogását. Aztán átment a hálószobába. Egy beteg asszony feküdt ott, ájult álomban. Néha magában beszélt. Már nagyon régóta nem tudtak együtt aludni.”

 

 “Már voltunk együtt szexuálisan is, és erre az együttlétre úgy kellett várnom, hogy közben két alkalommal pasizott mással. Nagyon felizgatott, amikor elmesélte, hogyan szeretkeztek. Tervezzük, hogy összehozzunk egy olyan találkozót is, ahol láthatom mással, de addig is maradnak a beszámolók az esetleges pasizásokról.

 

 

Ha szeretnétek elolvasni a teljes történetet, akkor gyertek és nézzétek meg a Szexrandu.hu - Szexpartner kereső oldalon.

Holnap jön a többi... :-)

 

 

 

 

Dióhéjban

2009.02.26. 03:02

Kb 20 db történet ment át a rostán és került ki élesbe ezidáig. A történetek között találhatunk megtörtént  autós szexuális élményt, gróf ur és a házvezetőnő kalandját, egy romantikus "stressztelenítést", egy vízes találkozást, egy elcsábítást, egy chates randevút, egy fantáziát hármasban, egy leszbikus irodai élvezetet, egy titkos munkahelyi kalandot, egy történésekkel teli horgászást, egy romantikus gyertyás éjszakát, egy titkos kapcsolatot, egy kertészfiús élményt, egy tökéletes álmot, egy randevút álmaink nőjével, egy viharos hegyi élményt, egy venusi leckét, egy balatoni dominás estét és egy lovász kalandját. 

 

 

Már csak 4 nap van hátra a versenyből, remélem még megajándékoztok néhány izgató történettel!!! :-)

Szenzáció mindenáron?

2009.02.19. 02:32

 Az utóbbi 2 napban megjelentek cikkek a versennyel kapcsolatban, de sajnos sok dolgot elferdítettek. Olyan címmel látták el a cikkeket, ami felháborító sőt még úgy is jelent meg cikk, hogy meg sem kérdeztek.

Téves információk kontra Helyes információk:

1 számú cikk: 

-Már a pályázat címe is beszédes: mi tenne Ön Király Katival? 

(Király Kati fantáziák)

-Talán a győztesnek nem lesz ellenére, hogy a nyilvánosság előtt is felvállaljon.

(egy vacsora erejéig )

-A győztes egy kellemes estét tölthet a szépséggel.

(egy kellemes vacsorát)

2 számú cikk:

-Fődíj: egy playmate estére

(egy vacsora Király Katival)

-Király Kati, egykori playmate hirdetést adott fel egy társkereső honlapon. 

(nem adtam fel semmilyen hirdetést)

-Eszerint aki ír egy vele kapcsolatos, elképzelt, szexuális töltetű történetet, az megnyeri őt egy éjszakára. 

(ismétlem egy vacsora erejéig)

- „Nem hiszem, hogy a valódi párom örülne, ha a vacsora után az éjszakát is együtt töltenénk.”

(nem is fogjuk, hiszen csak vacsorázunk)

3 számú cikk:

-Magát hirdeti Király Kati

(a szexrandi.hu egy versenyt hirdetett a regisztráltaknak)

-Egy pikáns történetért egy estére a tied leszek

(csakis kizárólag egy vacsora partner leszek)

-Izgalmas hirdetést adott fel...

(nem adtam fel hirdetést)

-...az egykori nyuszilányból lett pornós.

(1999ben lettem pornos és 2001ben nyuszilány)

-....ő egy estére az ővé lesz.

(egy estére semmiféleképpen sem inkább egy vacsorára)

-Egy estére bárki elvihet.

(teljes tévedés, senki nem vihet el egy estére sehova)

-...a régebben Keti Mur néven....ehhez azért gratulálok az írónak

(Cathy Moore)

-A modell egy erotikus honlap arcaként vállalta....

(egyik erotikus honlapnak sem vagyok az arca)

-Az illető álmainak megvalósítása nem tartozik a hivatalos nyeremények közé....

(és a nem hivatalos nyeremények közé sem)

Vajon létezik olyan média, ahol az igazságot írják le?

Megjöttek az első történetek az oldalra!!!!

Már nagyon vártam őket, hiszen elképzelni sem tudom, hogy mit fantáziálhatnak rólam az emberek illetve milyen nekem szóló szexi sztorikat írnak.

Aminek nagyon örültem, hogy bár sok férfi is tollat ragadott, de volt köztük egy hölgy is, aki leírta, hogy mit tenne velem, ha találkoznánk... Miután az én szexualitásom egy kicsit hajlik a biszexualitáshoz is, ezért ez egy igen kellemes meglepetés volt.

A történetekről még nem árulok el semmit, hiszen akkor támpontot adnék másoknak, de akad jó pár izgató és szellemes sztori.

Írjatok minnél többet!!!

 

 

Sziasztok!

Király Kati vagyok, leszbi pornószínésznő és aktmodell. 1999ben én lettem az egyik amerikai magazin - az év aktmodellje verseny győztese. Láthattatok a Playboyban (2001 Miss Május), FHMben, CKMben és számos külföldi magazinban illetve jó pár csajos filmben ;-)

 

 

Valentin nap alkalmából indul velem egy verseny a Szexrandi.hu - Szexpartner kereső szervezésében. A játék lényege, hogy ti írtok történeteket, szexuális fantáziákat velem kapcsolatban, amik közül én erre a blogra szemezgetek és amiket a véleményemmel együtt publikálok. Akinek a történetét a legjobbnak találom, megnyeri a versenyt és egy vacsorát velem. A verseny március 1-ig tart, izgatottan várom a történeteiteket!

Kati